MÉZESKALÁCS FOGLALKOZTATÓ

Szakmailag felkészült foglalkozás vezetőink várják igényeiket mézeskalács készítő hobbidélutánok, csapatépítő tréningek, gyermekfoglalkozások megszervezésére magyar, német, francia és angol nyelven.
Árajánlatunkat kérje:
email:
 info.ekesedes@gmail.com
telefonszám:
+36 30 382 86 99

Mézeskalács foglalkoztató a Budaörsi Börzén


-          A foglalkozást minimum 10 fő résztvevő részvételével szervezzük meg.
-          Az egy foglalkozásvezetőre eső maximális létszám 20 fő. Gyermekcsoportok esetében amennyiben a létszám meghaladja a 10 főt, kérjük a csoportot kísérő pedagógusok jelenlétét.
-          A foglalkozás időtartama: kb. 1-2 óra, illetve egyéni igények szerint.

Éva a mézeseket és eszközöket előkészítve várja a gyerekeket

-          Egy résztvevő egy foglalkozásra 3 db, kb.10x8 cm-es figurát kap.


A foglalkozás tartalmaát a megrendelők egyedi igénye alapján állítjuk össze. Extra igényeket is szívesen megoldunk. Ilyenek a mézeskalács koszorú, doboz, vagy mézeskalács ház készítés, terepasztal berendezése. A helyszín adottságaitól függően kérhető mézeskalács sütés a helyszínen.




TEMATIKA
1.)    Ismerkedés velünk és a mézeskaláccsal
2.)    A díszítendő figurák bemutatása (rövid bemutatása annak – itt csak szóban –, hogy mit fogunk készíteni)
3.)    Ki mit tud a mézeskalácsról? Evett-e már, mikor készítik, szokott-e segíteni, ismer-e a mézeskalácshoz fűződő mesét? A Jancsi és Juliska mese felelevenítése (óvoda és ált. iskola esetén esetleg közösen összerakni a történetet.)
4.)    Konkrétan a díszítő foglalkozás értő vezetéssel, egyéni segítség nyújtással

Barnabás (8 éves) tervei és azok alapján elkészített mézeskalácsai a foglalkozásról

   Mikorra ajánljuk? Tematikusan ünnepekre készülve, anyák napja, karácsony, gyereknap, húsvét, ballagás, vagy bármilyen alkalom, amikor ajándékkészítésre kerülhet sor, illetve kézműves foglalkozások sorába is illeszkedhet.
A mézeskalács készítés az év bármely szakában remek kikapcsolódás, kreatív, kézműves elfoglaltság, mindig aktuális feltöltődés. Az elkészült mézeskalácsok remek ajándékok lehetnek szeretteinknek.

  Eszközigény a rendezőktől: tiszta üres felület, ahol a résztvevők zavartalanul dolgozhatnak, kicsi tálkák víznek, fejenként 1 tiszta, vékony ecset, színes ceruza, rajzlap, illetve a külön igények szerint egyeztetett eszközök.
Különösen ajánljuk Vállalati Csapatépítők részeként. Állunk rendelkezésükre kreatív, lendületes és látványos ötleteinkkel privát ajánlatunkban!

Árajánlatunkat kérje:
email:
 info.ekesedes@gmail.com
telefonszám:
+36 30 382 86 99



Rendezvényének színesítéséhez mézeskalács foglalkozás vezetésére válasszon szabad időpontjainkból!



Az érdeklődőket várja a fent megadott email címen: Karászi Éva

Budapest, 2015. április 24

TANFOLYAMI NAPTÁR