Rendelés menete

  Az alábbi fejezeteken belül tájékozódhat:

        1.  Lehetőségek  
        2.  Ajánlatkérés
        3.  Próbadarabok elkészítése, 
            és az árajánlat összeállítása
        4.  Megrendelés
        5.  A mézeskalácsok elkészítése
        6.  Csomagolás
        7.   Szállítási díj
      

       1.   Lehetőségek   


     Az Ékes-Édes Ajándékok Alkotói várják megkeresését, valósítsuk meg együtt mézes elképzelését! 

Minden alkalomra, és ünnepre találhat megfelelő mézeskalácsot ajándéknak és dísztárgynak az esküvőtől, az évfordulókon, a céges reprezentációs ajándékokon át az emléktárgyakig.
Kosarak, tálak, címerek, köszönetajándék, vendégajándék, ültetőkártya is népszerű mézeskalácsból, de asztaldíszeket, teremdíszeket és egyéb dekorációt is készítünk. Határt csak a fantázia és a jó ízlés szabhat színben és formában egyaránt. 
   A kínálatban jelenleg is több, mint 400 mézeskalács található. Azonban a fotókon láthatóaktól eltérő, más forma, méret, szín és díszítési lehetőségek közül is választhat, valamint a legtöbb minta részben, vagy egészben más méretű kalácson is megjeleníthető. 
A sérülés veszélye miatt, csak a biztonságosan szállítható kalácsokat tudjuk postázni. (A Magyar Üzleti Csomag szolgáltatása, törékeny megjelöléssel, tapasztalatunk szerint teljesen megbízható.) Ha megoldható és személyesen szeretné átvenni a megrendelt mézeskalácsokat, a készítőkkel egyeztetett helyen és időpontban van rá lehetőség.


      2.   Ajánlatkérés


Minimum megrendelési érték: 5,000 Ft

Az alábbi Árajánlat kérő lapon kérem adja meg a következő adatokat:
-az ön neve
-az ön telefonszáma
-termék cikkszáma
-darabszám
-szín/színek
-kívánt felirat
-szállítási határidő

Amennyiben a fotón látható mézeskalácstól eltérő elképzelése van, azt alaposan írja körül. (Eltérő motívum, vagy széldísz, más felirat, más szín, vagy más méret...)
Sajnos, rövid szállítási határidő megadása esetén előfordulhat, hogy nem tudjuk elvállalni a megrendelést.Árajánlat Kérő Lap>>>
      3.  Próbadarabok elkészítése, és az árajánlat összeállítása

   Egyedi megrendelésnél az ön elképzelése alapján színes tervet készítünk. Erről fotót küldünk. Ezt a készítővel tovább finomítható telefonon, vagy e-mailben egyeztetve. A véglegesített terv alapján pontosítható az árajánlat.

   Nagyobb darabszámú megrendelés esetén az Ön elképzelése alapján készített mintadarabok fotóit is mellékelve 24 órás határidővel kézhez kapja a részletes árajánlatot, az elkészítéshez szükséges idő megjelölésével. Személyesen, vagy a mintadarabok fotói alapján választhatja ki az Önnek leginkább tetsző mézeskalácsot, illetve ezek alapján alakíthatjuk ki a tökéletes végeredményt. Kívánságára térítésmentesen a kiválasztott darabot Önhöz postán eljuttatjuk, hogy 
minőségéről személyesen is meggyőződhessen. A próbadarabok elkészítése ingyenes, és nem kötelezi Önt vásárlásra.
Az árat a méret, az alapszín és a minta bonyolultsága befolyásolja. Nagyobb megrendelési darabszám esetén mennyiségi kedvezményt adunk.

   Mennyiségi KEDVEZMÉNY: 

A megrendelt mézeskalácsok árából 
 - 50.000 Ft megrendelési értéktől:  - 5 % kedvezmény adható.

A honlapon megadott árak fizetendő árak, ÁFA tartalmuk nincsen, 

alanyi adómentesek.


    4.  Megrendelés


  Az előző pontban ismertetett előzetes egyeztetést követően várjuk megrendelését, melyet minden esetben írásban, e-mailben véglegesíthet.    5.   A mézeskalácsok elkészítése


   A mézeskalácsok élelmiszernek nem minősülő ajándék és dísztárgyak. Annak érdekében, hogy a szépségüket sokáig megőrizzék tartós technikával  kizárólag a klasszikus alapanyagokból, a megfelelő receptúra alapján készült mézestésztából, tartós mázzal, és kiszárítással készülnek. 


Tárolási javaslat:

A mézeskalács népszerűségét a méznek köszönheti, mely képes megkötni a levegő páratartalmát, így soha nem szárad ki és keményedik meg, illetve újra megpuhítható párásabb közegbe helyezve, vagyis hosszú időn át finom omlós, fogyasztható marad. Ez a tulajdonság azonban nem kedvez a díszítő szándékkal készült mézeskalácsoknak. A páratartalom változásait térfogatváltozással követi, zsugorodik és tágul a sütemény, ezért hosszabb ideig szobalevegőn tartva veszítenek díszítő érékükből. Légmentesen tárolva, fóliacsomagolásban vagy vitrinben tartva, viszont hosszú éveken át szépek maradnak.
A térbeli mézesekhez a tartósság érdekében a alaktartó tésztáját használunk alapanyagul, 
ami sokkal tovább szép marad még csomagolás nélkül is.

   A megrendelést követően nagyobb darabszám esetén, pl.:. köszönetajándékok, vagy reprezentációs céges reklámajándékoknál a készülő mézeskalácsokról is küldünk fotót. A különböző variációkban készült díszcsomagolásokból is ilyenkor lehet választani.    6.   Csomagolás


A csomagolás az előző pontban ismertetett okok miatt előnyös és a szállítás során is védelmet nyújt. A díszcsomagolás átlátszó ropogós PP fóliából, a mézeskalácshoz illő színben, külön böző szélességben választható organza, szatén, vagy taft szalag masnival átkötve készül. Ezt a feltüntetett árak tartalmazzák.

Az esküvői köszönetajándékoknál a csomagolás organzából is készülhet többféle színben.
Az egyedi organza díszcsomagolás 80 Ft/db áron rendelhető.

   A szállítás alatti biztonság érdekében nagy gondossággal készül a csomagolás. Az erős karton doboz buborékfólia, valamint műanyag habfólia bélelést kap. Ezen belül légmentes csomagolásban egymásra több rétegben kerülnek a mézeskalácsok. A rétegek között habfólia ad védelmet az összenyomódás ellen. 


    7.   Szállítási díj

   Amennyiben személyes átvételre nincs lehetőség, a  szállítás módja a legbiztonságosabb megoldással a Magyar Posta Üzleti Csomag feladási módja törékeny megjelöléssel. A tapasztalatok szerint teljesen megbízható. A postaköltséget a megrendelő fizeti. 

   Minimum megrendelési érték: 5,000 Ft

Fizetés előre utalással: 

        20.000 Ft értékig 1.980 Ft, 
20.000-50.000 Ft-ig 2.240 Ft, 
50.000-100.000 Ft-ig 3,150 Ft, 
100.000 Ft értékhatár felett a postaköltség 4,350 Ft

Vagy fizetés kézhezvételkor utánvéttel:

A postásnak a csomag átvételekor kell fizetni a szállítási díjjal növelt rendelési értéket. 2013 áprilisától az utánvétel díja 600 Ft plusz költséget jelent a megrendelőnek. Vagy választható az előre utalás is, így továbbra is csak az előző pontban megadott szállítási díj fizetendő.

Fontos! Átvétel előtt meg kell győződni a csomagolás sértetlenségéről. Amennyiben nincs rajta látható sérülés én teljes garanciát vállalok a tartalom épségéért. Ha szakadást, benyomódást, törést talál a dobozon azt a postás a helyszínen jegyzőkönyvezni köteles. Ebben az esetben a postai biztosítás 10-szeres értéken téríti meg a sérült csomag feladó szelvényen, illetve utánvételként megjelölt értékét. Korábbi tapasztalatok alapján a professzionális csomagolásnak köszönhetően ma már egyetlen esetben sem esik kár a küldeményeimben, és a mézeskalácsok minőségében.

Amennyiben a második kézbesítési kísérlet során sem találta Önt a megadott címen a postás, az általa hagyott kézbesítési értesítővel, azaz azon megjelölt postán és időpontban átvehető még 5 napon keresztül a küldemény.
Árajánlat Kérő Lap>>>
Kézhezvétel után várjuk észrevételeit, véleményét, bízva megelégedettségében.

Kellemes Böngészést kívánnak Önnek
 az Ékes-Édes Ajándékok Készítői 

Hogy mindig értesülhessen legújabb mézeskalácsainkról várjuk a Facebook oldalunkon is:  
                                                
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...